Σχετικα με εμάς

Αργύρης Μπογδάνος

Γεια σας φίλοι ψαράδες!

Ονομάζομαι Αργύρης Μπογδάνος και είμαι ο δημιουργός και ιδιοκτήτης του καταστήματος exelixsea. Οι ατελείωτες ώρες στην θάλασσα και το πάθος μου για το ψάρεμα ολοένα και με έσπρωχναν προς την ιδέα να δημιουργήσω έναν χώρο όπου ο Έλληνας ψαράς θα μπορέσει να βρει μέσα σε αυτόν μεγάλη ποικιλία, αλλά προπάντων ποιοτικό εξοπλισμό στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Όπως όλα στην ζωή μας έτσι και το ψάρεμα εξελίσσεται. Ποιος θα φανταζόταν μερικά χρόνια πριν, ότι θα φτάναμε στο σημείο να μιλάμε για τεχνικές από το σκάφος όπως είναι το slow jigging ή το tai rubber και για τεχνικές από την ακτή όπως το lrf, το spinning, το eging κλπ. Έτσι λοιπόν παρακολουθώντας στενά, αλλά ΚΥΡΙΩΣ δοκιμάζοντας στην πράξη μέσα απο το ψαρέμα την εξέλιξη αυτή, δημιουργήθηκε το όνομα exelixsea.

Το κατάστημα exelixsea δεν αφορά ιδιαίτερα αυτούς που έχουν για μότο το  “όταν τρώνε τα ψάρια”…  αλλά αφορά πολύ περισσότερο εκείνους που θα ψαχτούν όταν “τα ψάρια δεν τρώνε” και το αντιμετωπίζουν σαν πρόκληση!

Με απέραντο σεβασμό προς την θαλασσα εύχομαι να μπορέσουμε να σας δώσουμε την λύση για “όταν τα ψάρια δεν τρώνε”(μέσα από μία διαδικασία όπου πάνω από όλα θα σας γεμίζει), γιατί αυτός είναι και ο βασικός λόγος ύπαρξης του exelixsea!

Κωνσταντίνα Πλάκα

Γεια σας φίλοι του καταστήματος exelixsea fishing spot!

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Πλάκα και είμαι η υπεύθυνη καταστήματος . Η αγάπη μου για την θάλασσα με έκανε να ασχοληθώ ερασιτεχνικά με το ψάρεμα, δίνοντας μου στιγμές χαλάρωσης αλλά και στιγμές αδρεναλίνης. Έχοντας λοιπόν ασχοληθεί με αρκετές τεχνικές από την ακτή, αποφάσισα στην συνέχεια να δοκιμάσω και το ψάρεμα από το σκάφος αναζητώντας να δω τι με μαγεύει περισσότερο. Εν κατακλείδι κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η καθεμία τεχνική είναι ξεχωριστή και ανάλογα με τις συνθήκες πρέπει να προσαρμοζόμαστε.

Πάντα με σεβασμό προς την θάλασσα για ότι μας προσφέρει και σε συνδιασμό με ”exelixsea” θα έχουμε όλο και περισσότερα strike!

Exelixsea λοιπόν για να έρθει η εξέλιξη!

Άρης Κάρλας

Γεια σας φίλοι ψαράδες το όνομα μου είναι Κάρλας Αριστείδης. Το ψάρεμα για μένα δεν είναι απλά ένα χόμπι ή μία δραστηριότητα για να περνάει η ώρα μου αλλά είναι τρόπος ζωής. Από όταν ήμουν μικρό παιδί χειμώνα καλοκαίρι θυμάμαι τον εαυτό μου να κρατάω ένα καλάμι ή ένα καρούλι στα χέρια μου και να προσπαθώ να πιάσω ψάρια μαζί με τον πατέρα μου που μου κόλλησε αυτό το μικρόβιο.

Δοκίμασα πολλές τεχνικές στο παρελθόν από απλό καρούλι μέχρι απίκο, εγγλέζικο, casting, bolognese αλλά οταν ξεκίνησα το spinning κυριολεκτικά μαγεύτηκα και με κέρδισε εξολοκλήρου. Αρχισα να σκαλίζω σε βάθος αυτή την τεχνική, με τις επιτυχίες να αυξάνονται όσο περισσότερο χρόνο έδινα και αποκτούσα εμπειρία. Έτσι ήρθε στο προσκήνιο το eging το lrf το light spinning το shore jigging και γενικά όλες οι τεχνικές που έχουν να κάνουν με τεχνητά από την ακτή. Μετά από αρκετά χρόνια διατριβής στην θάλασσα έφτασα σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο ώστε να μπορώ να δώσω στον χώρο και κυρίως στους νέους συναδέλφους ψαράδες γνώση, συμβουλές και να είμαι ικανός να προτείνω κατάλληλο εξοπλισμό για τα ψάρια που θέλουν να κυνηγήσουν.

Αυτός είμαι εγώ εν’ συντομία, εύχομαι καλές θάλασσες σε όλους με σεβασμό στην γαλανή και μην ξεχνάτε ότι οι επιτυχίες έρχονται όσο υπάρχει exelixsea.

Shop
0 Wishlist
0 Cart