Τρόποι Πληρωμής

Η exelixsea.gr υποστηρίζει τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμής:

-Αντικαταβολή μετρητών.

-Κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό.

-Πιστωτική κάρτα.

 

  1. Αντικαταβολή (Μόνο Μετρητοίς)

Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παραλαβή τους στον χώρο που έχετε δηλώσει. Κατά την παραλαβή των προϊόντων, θα σας ζητηθεί να υπογράψετε το δελτίο παραλαβής και να παραδώσετε στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο του ταχυμεταφορέα το ποσό (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και αντικαταβολής ) σε μετρητά (επιταγές δεν γίνονται δεκτές).

Σημειώνεται ότι οι ταχυμεταφορείς δεν είναι πάντα σε θέση να επιστρέψουν χρήματα, αν το ποσό που τους παραδοθεί υπερβαίνει το οφειλόμενο, οπότε συνιστούμε να έχετε το ακριβές ποσό κατά την παραλαβή της παραγγελίας. Το κόστος για την υπηρεσία της αντικαταβολής, για παραγγελίες έως 2 κιλά, συμπεριλαμβάνεται στα έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση που η παραγγελία υπερβαίνει τα 2 κιλά, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 

  1. Κατάθεση σε Τράπεζα

Μπορείτε να καταθέσετε το ακριβές ποσό τραπεζικό λογαριασμό με τα ακόλουθα στοιχεία:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN:  GR80 0172 1810 0051 8108 9543 293

Δικαιούχος: Μπογδάνος Αργύριος

EUROBANK

IBAN:  GR88 0260 2020 0003 2020 1545 461

Δικαιούχος: Μπογδάνος Αργύριος

Προσοχή! Τυχόν χρεώσεις θα πρέπει να επιβαρύνουν εσάς.

Προσοχή! Σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα, ο πελάτης θα πρέπει να επιβαρύνεται με τα έξοδα εμβάσματος και των δύο Τραπεζών»

Στην κατάθεση πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία: O αριθμός παραγγελίας, ως δικαιούχος: Μπογδάνος Αργύριος.

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε στέλνοντας ένα email στο exelixsea@gmail.com για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση.

 

  1. Πιστωτική κάρτα

Το ιντερνετικό μας κατάστημα exelixsea.gr είναι συνδεδεμένο στο περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς όπου μπορείτε με ασφάλεια να κάνετε τις αγορές σας με την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα, ανεξαρτήτου της τράπεζας όπου αυτή ανήκει, χωρίς επιπλέον διατραπεζικές επιβαρύνσεις.

Shop
Sidebar
0 Wishlist
0 Cart