Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 3 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων.

 

Λάθος εκτέλεση παραγγελίας από την Εταιρεία μας.

Σε αυτή την περίπτωση , θα πραγματοποιείται άμεση αποστολή του σωστού προϊόντος και παραλαβή του λάθους. Τα Μεταφορικά έξοδα της αντικατάστασης του προϊόντος επιβαρύνουν την επιχείρηση μας.

 

Λάθος παραγγελία από πελάτη.

Σε περίπτωσή λάθους παραγγελίας, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν, μόνο αν το προϊόν βρίσκεται στην εργοστασιακή του συσκευασία, χωρίς να παρουσιάζει κάποιο δείγμα παραβίασής της. Το προϊόν αφού ελεγχθεί, θα παραληφθεί και το ποσό που έχει καταβληθεί για την αγορά του πιστώνεται στο λογαριασμό σας. Τα μεταφορικά  έξοδα επιστροφής του προϊόντος θα επιβαρύνουν τον πελάτη

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση μαζί με την απόδειξη αγοράς τους ή το τιμολόγιο. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

 

Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

 

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2114095996 ή στο email exelixsea@gmail.com ώστε να αναφέρετε το λόγο της επιστροφής και ακολουθείστε τις οδηγίες μας.

 

*Επιστροφές νημάτων και πετονιών δεν γίνονται αποδεκτές.

*Στην περίπτωση που δεν προκύπτει βάσιμα και αποδεδειγμένα οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της επιχείρησης μας, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Shop
Sidebar
0 Wishlist
0 Cart